Αναγνώστες

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ



Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ που διεξήχθη στο Ελληνικό. Στην επεισοδιακή αναμέτρηση που διεκόπη για μία ώρα, λόγω επεισοδίων, οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 81-78. Η γιορτή αμαυρώθηκε καθώς, οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν, παρά την έντονη αστυνομική παρουσία και τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τα οποία αποδείχθηκαν ανεπαρκή.

Το παιχνίδι, που μεταδόθηκε από την ΕΤ1, χωρίς περιγραφή, έπειτα από τρία λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο διεκόπη, αφού μερίδα οπαδών των δύο ομάδων μετακινήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και συνεπλάκησαν. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των φίλων του Ολυμπιακού και των αστυνομικών δυνάμεων, και οι διαιτητές στο 7.02 πριν από το τέλος της δεύτερης περιόδου οδήγησαν τους παίκτες των ομάδων στα αποδυτήρια.

Η απόφαση που ελήφθη από τους διαιτητές ήταν να εκκενωθεί το κλειστό από τους οπαδούς των δύο ομάδων για να μπορέσει ο τελικός να αρχίσει ξανά! Από τα μεγάφωνα του αγώνα ανακοινώθηκε πως το υπόλοιπο μέρος του τελικού θα παρακολουθήσουν οι δημοσιογράφοι και όσοι έχουν διαπιστεύσεις και προσκλήσεις, κάτι το οποίο συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου